Despre noi

Bine ai venit pe site-ul nostru!

Cu o vechime de peste 10 ani de zile, Rodina continuă să ajute viitoarele mămici să aibă o sarcină cât mai ușoară furnizând haine pentru gravide comode și calitative. Știm cât de greu este să umbli prin magazine atunci când tot ce îți dorești este să fii acasă în perioada aceasta delicată. De aceea considerăm că shopping-ul din magazinul online Rodina este alegerea perfectă pentru femeile însărcinate.

Rodina s-a născut special pentru viitoarele mămici care vor să se simtă confortabil, indiferent dacă sunt acasă, în parc, la serviciu sau la o petrecere, pentru viitoarele mămici care apreciază calitatea articolelor vestimentare concepute special pentru ele, care știu că vor străluci oriunde ar merge nu datorită hainelor  extravagante ci datorită confortului pe care îl simt și care se vede. Adică special pentru tine.

Rodina.ro este magazinul tău online de haine pentru gravide. Suntem siguri că vei găsi aici orice articol vestimentar  îți dorești pentru a avea o stare de bine pe parcursul întregii zile, oriunde ai merge.

Îți dorim o zi ușoară și spor la cumpărături!

Echipa Rodina.ro

Vrei să ne scrii un mesaj? Poți face acest lucru pe pagina de contact.