Termeni și condiții

Termeni și condiții  de utilizare

S.C. Rodina S.R.L., denumită generic în cele ce urmează și Rodina, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.rodina.ro respectă caracterul privat și securitatea informației  furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplicat politica de confidențialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor și Politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

Rodina își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului www.rodina.ro, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabila. De aceea, vă rugăm sa vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Drepturi de autor 

S.C. Rodina S.R.L. este autorul Site-ului și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, etc. sunt proprietatea Rodina sau sunt licențiate de Rodina pentru a fi folosite.

Pozele produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare. Produsele finale pot prezenta abateri minore de la pozele și descrierile prezentate pe site.

Termeni privind comanda

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețul de vânzare al produselor prezentate, iar facturarea se va face conform prețului afișat pe website în momentul comenzii.   

Termeni de livrare

Citește pe larg despre acest aspect pe pagina de opțiuni livrare.

 La o comandă de unul sau două produse, taxa de transport este de 30 lei în limita traseelor Fan Courier.
Orice km în plus va fi plătit de către client: 0.80 lei/pentru fiecare km efectuat în cazul expedițiilor în afara rețelei Fan Courier Express într-un sens. Puteți verifica pe site-ul Fan Courier dacă localitatea în care doriți să se facă expedierea se află în rețeaua de acoperire fără a fi taxat suplimentar. Veți fi contactat telefonic pentru a vi se comunica costul expedierii și a vă da acordul.

La o comandă de cel puțin trei produse, cheltuielile de expediere vă sunt oferite de Rodina în limita traseelor Fan Courier
Orice km în plus va fi plătit de către client: 0.80 lei/pentru fiecare km efectuat în cazul expedițiilor în afara rețelei Fan Courier Express într-un sens. Puteți verifica pe site-ul Fan Courier dacă localitatea în care doriți să se facă expedierea se află în rețeaua de acoperire fără a fi taxat suplimentar. Veți fi contactat telefonic pentru a vi se comunica costul expedierii și a vă da acordul.

În cazuri excepționale, livrarea se poate face și prin Poșta Română dacă ne solicitați acest lucru prin formularul de comandă sau telefonic.

Termenul de livrare variază între 2 și 7 zile lucrătoare, în cazul (special) în care termenul de livrare depășește 7 zile veți fi anunțat prin telefon sau e-mail.

Condiții de returnare

Dacă nu v-ați ales mărimea potrivită există posibilitatea de a returna produsul pentru a-l schimba cu o altă mărime în limita stocului disponibil, sau cu un alt produs, dacă e cazul. Cheltuielile de transport revin clientului.

Dacă ați plasat comanda și doriți să plecați din localitate sau v-ați răzgândit, anunțați telefonic în cel mai scurt timp, maxim 24 de ore de la lansarea comenzii. Comanda se poate amâna pentru o altă dată sau se poate anula. 

Retururile și modificările comenzilor se pot cere numai telefonic, sunând la 0721 522 491 de Luni până Vineri orele 9:00 – 19:00.
Vă mulțumim pentru înțelegere. 

Produsul potrivit

Există posibilitatea ca unele produse comandate să nu fie pe stoc ca mărime sau culoare, caz în care vi se va comunica telefonic sau prin email pentru a ajunge la un acord înainte de a expedia comanda.

Dacă nu sunteți sigură că ați ales mărimea potrivită consultați tabelul de mărimi.

Politica de confidențialitate

Vă rugăm să accesați și secțiunea Politica de confidențialitate care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Site.